![]() |
|
Видання нормативного характеру (Україна)Видання нормативного характеру (Україна)
станом на 5 червня 2001 року
Видання нормативного характеру (Російська Федерація)
Книги, брошури, статті
1. Україна. Закон. Про якість та безпеку продуктів і продовольчої сировини: Прийнятий 23 груд. 1997 р. № 771/97-ВР // Уряд. кур’єр. - 1998. - 24 січ. - С. 12-13.Видання нормативного характеру (Російська Федерація)
2. Україна. Президент (1999-; Л.Д.Кучма) Про заходи щодо підвищення якості вітчизняної продукції: Указ… 23 лют. 2001 р. № 113/2001 // Голос України. - 2001. - 1 берез. - С. 2.
3. Україна. Президент (1994-; Л.Д.Кучма) Про вдосконалення державного контролю за якістю та безпекою продуктів харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення: Указ… 1 лют. 1999 р. № 109/99 // Уряд. кур’єр. - 1999. - 11 лют. - ("Орієнтир". - № 6. - С. 1).
4. Україна. Кабінет Міністрів. Про доповнення переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах: Постанова... 21 лип. 2000 р. № 1140 // Уряд. кур’єр. - 2000. - 4 жовт. - ("Орієнтир." - № 32. - С. 3).
5. Україна. Кабінет Міністрів. Про питання Національного агентства з контролю за якістю та безпекою продуктів харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення: Постанова… 7 трав. 1999 р. № 767 // Офіц. вісн. України. - 1999. - № 19. - С. 238-239.
6. Україна. Кабінет Міністрів. Про затвердження Переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах: Постанова… 4 січ. 1999 р. № 12 // Постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України. - 1999. - № 3. - Ст. 157.
7. Україна. Кабінет Міністрів. Про вдосконалення контролю якості і безпеки харчових продуктів: Постанова… 9 листоп. 1996 р. № 1371 // Уряд. кур’єр. - 1996. - 28 листоп. - С. 6.
8. Україна. Кабінет Міністрів. Питання Державного комітету по харчовій промисловості: Постанова… 16 трав. 1992 р. № 247 // Зібр. постанов Уряду України. - 1992. - № 5. - Ст. 127.
9. Україна. Кабінет Міністрів. Питання Державного комітету України по стандартизації, метрології та якості продукції: Постанова… 23 верес. 1991 р. № 223 // Зібр. постанов Уряду України. - 1991. - № 10. - Ст. 92.
10. Україна. М-во охорони здоров’я. Нац. агентство з контролю за якістю та безпекою продуктів харчування, лікар. засобів та виробів мед. призначення. Про організацію державного контролю за якістю та безпекою спеціальних харчових продуктів, біологічно активних добавок та харчових добавок: Наказ… 30.06.99 № 009 // Офіц. вісн. України. - 1999. - № 33. - Ст. 1762.
11. Российская Федерация. Правительство. Об утверждении Положения экспертизы некачественных и опасных продовольственного сырья и пищевых продуктов, их использования или уничтожения: Постановление… 29 сент. 1997 г. № 1263 // Собр. законодательства Рос. Федерации. - 1997. - № 40. - Ст. 4610.Книги, брошури, статті
12. Российская Федерация. Правительство. О Межведомственной комиссии по предотвращению поступления на внутренний рынок страны недоброкачественных, опасных для здоровья населения потребительских товаров: Постановление… 4 февр. 1997 г. № 132 // Собр. законодательства Рос. Федерации. - 1997. - № 6. - Ст. 734.
13. Российская Федерация. Правительство. О выдаче сертификатов о происхождении товаров при их вывозе в государства-участники СНГ: Постановление… 24 февр. 1994 г. № 150 // Собр. актов Президента и Правительства Рос. Федерации. - 1994. - № 10. - Ст. 785.
14. Андреев Н.Р. Пищевая промышленность Китая // Пищевая пром-сть. - 1998. - № 7. - С. 50-51.
15. Бакай І. Правове забезпечення виробництва екологічно чистої (безпечної) продукції в АПК // Право України. - 1998. - № 1. - С. 86-91.
16. Бриштіна В. В. Екологічні проблеми розвитку м’ясної індустрії регіону // Регіональна політика України: наукові основи, методи, механізми: Зб. наук. пр.: За матеріалами доп. міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 1998. - Ч. 3. - С. 139-143.
17. Васюкова Г. Т. та ін. Харчові продукти з імуностимулюючими властивостями /Васюкова Г. Т., Нетичук В. П., Ткаченко Г. І. // Обладнання та технології харчових виробництв: Темат. зб. наук. пр. - Донецьк, 1998. - Вип. 1. - С. 148-151.
18. Вовнянко Є. В. Аналіз інвестиційної та інноваційної діяльності в харчовій і переробній галузях промисловості України // Проблеми науки. - 2000.- № 11.- С. 36-40.
19. Володько І. Перш, ніж ковтати, треба згадати: [Якість харч. продуктів вітч. і імпорт. виробництва] // Голос України. - 1997. - 20 серп. - С. 6.
20. Вопросы качества пищевых продуктов: Сб. науч. тр. /Свердл. ин-т нар. хоз-ва. - Свердловск: Изд-во УГУ им. А.М. Горького, 1983. - 118 с.
21. Дейнеко Л., Бриштіна В. Харчова промисловість і екологічна безпека // Український фін.-екон. ін-т. Наук. вісн.: Зб. наук. пр. - Ірпінь, 1998. - Вип. 2(3). - С. 71-75.
22. Дейнеко Л. В., Бриштіна В. В. Тенденції і закономірності екологічної ефективності регіонального розвитку харчової промисловості // Економіка природокористування і охорони довкілля: Зб. наук. пр. - К., 1999. - С. 311-340.
23. Демченко Н., Івахін А., Хойнацький М. Що забезпечить дійовий контроль: [Сертифікація продукції - систем якості - основний напрям подолання економічної кризи] // Уряд. кур’єр. - 1994. - № 60 ( 16 квіт.). - С. 5.
24. Дутченко О. М. та ін. Виробництво екологічно чистих продуктів харчування як чинник конкурентоспроможності економіки України /О.М.Дутченко, О.М.Царенко, І.І.Шевельов // Вісн. Сум. с.-г. ун-ту. - 1997. - № 1. - С. 150-152.
25. Жарук І. А. Про показники якості виноградно-виноробної продукції та основні проблеми її підвищення // Вісник аграрної науки Причорномор’я: Наук. журн. - Миколаїв, 1999. - Вип. 1(6). - С. 45-47.
26. Журавлев В. И. О состоянии и перспективах развития пишевой и перерабатывающей промышленности Российской Федерации // Пищевая промышленность. - 1996.- № 7.- С. 4-7.
27. Журавлев В. И. Пути развития пищевой и перерабатывающей промышленности в условиях экономической реформы: [Россия] // Экономика с.-х. и перераб. предприятий. - 1996. - № 8 .- С. 6-7.
28. Імре Е. Харчова промисловість Угорщини в умовах переходу до ринкової економіки // Економіка АПК. - 1997. - № 7. - С. 85-88.
29. Кайшев В. Г. Пищевая и перерабатываюшая промышленность в новом тысячелетии // Пищевая промышленность. - 2001 .- № 1.- С. 9-15.
30. Кириченко О. До проблем розвитку харчової промисловості // Економіка України.- 2000.-
№ 10.- С. 82-84.
31. Ковальчук Т. Екологічна безпека продуктів харчування: поняття та зміст // Право України. - 1997. - № 5. - С. 22-25.
32. Козлов М. В., Тульская Н. С. Функции системы маркетинга и их реализация на пищевом предприятии // Пищевая пром-сть. - 1998. - № 4. - С. 34-36.
33. Комаров В. И. Проблемы безопасности пищевых продуктов // Пищевая промышленность. - 1992.- № 2.- С. 26-27.
34. Комаров В. И., Иванова Е. А. Современные методы определения качества и безопасности пищевых продуктов // Пищевая пром-сть. - 1997. - № 11. - С. 8-10.
35. Конищева Н. И., Малыгина В. Д. Повышение эффективности управления качеством и безопасностью продукции // Управление экономикой переходного периода: (Сб. науч. тр). - Донецк, 1997. - С. 65-74.
36. Лыськов В. Пищевая промышленность в системе АПК // Экономика Украины. - 2000.-
№ 8.- С. 56-58.
37. Любецький М. Правове регулювання якості продуктів харчування в Україні // Підприємництво, господарство і право. - 1996. - № 6. - С. 30-33.
38. Малигіна В. Д. Аналіз сучасних тенденцій формування ринку безпечного продовольства // Торгівля і ринок України: Темат. зб. наук. пр. - Донецьк, 1998. - Вип. 7. - С. 72-80.
39. Малыгина В. Д. Экономический механизм обеспечения качества и безопасности продукции пищевой промышленности // Социально-экономические аспекты региональной промышленной политики: Сб. науч. тр. - Донецк, 1997. - С. 99-101.
40. Миколайчук Н. С., Джерелюк Ю. А. Оптимізація витрат на підвищення якості продукції // Технологія, автоматизація та економіка в переробній галузі: Зб. наук. пр. - К., 1998. - С. 103-104.
41. Митюков А. Д., Руцкий А. В. Оценка качества продуктов питания. - Минск: Ураджай, 1988. - 181 с.
42. Плахотин В. Я. Контроль качества пищевых продуктов. - К.: Урожай, 1988. - 141 с.
43. Проблемы качества пищевых продуктов: Межвуз. сб. /Свердл. ин-т нар. хоз-ва. - Свердловск: СИНХ, 1981. - 151 с.
44. Пути улучшения качества и сохраняемости пищевых продуктов: Сб. науч. тр. (межвузовский) / [Редкол.: Е.Н.Лазарев (отв. ред.) и др.]. - Л.: ЛИСТ, 1988. - 162 с.
45. Руль Ю. В., Зубар Н. М. Актуальні проблеми нагляду за якістю та безпекою продуктів харчування та шляхи їх вирішення // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі: Зб. наук. пр. - Х., 1998. - Ч. 1. - С. 278-280.
46. Самсоненко Л. Подія голографічного масштабу: [ Про якість продуктів, які ми купуємо і споживаємо] // Уряд. кур’єр. - 2000. - 30 листоп. - С. 5.
47. Сватков Л. Шляхи поліпшення інвестиційного клімату в харчовій промисловості України // Харчова і переробна промисловість. - 1999. - Листоп.- груд. - С. 4-5.
48. Скварик В.П. Виробнича естетика та якість продукції харчової промисловості. - К., [РБЕНТП], 1973. - 14 с.
49. Смоленській І. М., Смоленська В. В. Екологічна безпека харчових продуктів // Проблеми техноприродних аварій і катастроф у зв’язку з розвитком небезпечних геологічних процесів. (Прогноз, керований контроль, моніторинг, інженерний захист процесонебезпечних територій): (Матеріали наук.-техн. конф., м.Київ, 28-30 жовт. 1997 р.). - К., 1997. - Ч. 2. - С. 79.
50. Тетяна Кисельова: "Безпека і якість продукції - наш головний біль": [Бесіда з головою Держ. коміткту України по стандартах] // Уряд. кур’єр. - 1997. - 6 лют. - С. 6.
51. Фадеєва О. Г. Проблеми виробництва харчових добавок на ринку продовольчих продуктів України // Харчова промисловість: Міжвід. темат. наук. зб. - К., 1995. - Вип. 41. - С. 106-108.
52. Хавронюк М. Кримінальна відповідальність за порушення законодавства про якість продукції // Підприємництво, господарство і право. - 1996. - № 5. - С. 23-25.
53. Цибульник Л., Мішустіна В. Теоретичне обгрунтування розробки стратегії керівництва якістю на м’ясопереробному підприємстві // Торгівля і ринок України: Темат. зб. наук. пр. з пробл. торгівлі і громад. харчування. - Донецьк, 1999. - Вип. 9, т. 2. - С. 323-327.
54. Шеховцев А. А., Жильцов Е. В., Чижов С. Г. Воздействие пищевых производств на окружающую среду в России // Хранение и переработка с.-х. сырья.- 1997.- № 11.- С. 6-9.
55. Якості продуктів законодавче закріплення // Юрид. вісн. України. - 1998. - 5-11 берез. - С. 4.
2001 © Hаціональна паpламентська бібліотека Укpаїни