Верховна Рада України Бібліотечно-бібліографічні ресурси
Бібліотечно-бібліографічні ресурси
Бібліотечно-бібліографічні ресурси

Опис документа

Лесів І.Г.
Кондитерська промисловість України-сучасні виклики

Вид документа Стаття періодики 
Автор Лесів І.Г. 
Мова Українська  Обсяг С.57-61 
Аннотацiя: Статтю присвячено дослідженню проблемних питань кондитерської промисловості. Розглянуто виробництво цукру и пшеничного борошна в областях України за 2013-2024 рр. Проаналізовано показники цукрової промисловості: врожай цукрового буряку (площа, врожайність, врожай), виробництво цукру (виробництво, споживання, експорт, імпорт) за 2013-2024 рр. Досліджено ринок цукрової і борошномельної промисловості. Проаналізовано економічні показники основних виробників цукру і борошна. Встановлено вплив середньомісячної ціни на борошно і цукру на виробництво кондитерських виробів. Обґрунтовано вплив ціни сировини, сезонності, кліматичних умов на вартість кондитерських виробів. Розглянуто вплив сезонності на обсяг виробництва. Запропоновано продовжити спостереження і дослідження за факторами впливу на кондитерську промисловість і розробити модель операційного планування виробничо-господарською діяльністю промислового підприємства.

Електронна версія документа: http://efp.in.ua/uk/journal-item/382

Є складовою частиною документа Економіка. Фінанси. Право

Теми документа