Бібліотечно-бібліографічні ресурси
Бібліотечні ресурси
>
Електронний каталог
> Опис документа
Опис документа
Сичевський М.П., Дейнеко Л.В., Кушніренко О.М.
Глибока переробка сільськогосподарської рослинної сировини як чинник стійкості продовольчої системи
Вид документа
Стаття періодики
Автор
Сичевський М.П., Дейнеко Л.В., Кушніренко О.М.
Мова
Українська
Обсяг
С.70-82
Аннотацiя:
Мета. Вивчити можливості глибокої переробки сільськогосподарської рослинної сировини для забезпечення стійкості продовольчої системи України як ключового принципу розвитку харчової індустрії.
Є складовою частиною документа
Вісник аграрної науки. - К.
Теми документа
Ключові слова/Х/Ха/харчова промисловість, Food Industry
Ключові слова/Р/Ри/ринок продовольства, food market
Ключові слова/А/Аг/аграрне виробництво, agricultural production
Ключові слова/П/Пр/Про/продовольча система, food system
Ключові слова/П/Пе/пер.../пере/переробка зерна, grain processing
Пишіть нам